Hondenvoer

Fokker

Deze hondenvoeding is samengesteld door voedingsdeskundigen en door mensen uit de praktijk. Dit met als doel: het creëren van de meest optimale voeding voor iedere hond. Daarom bevat de voeding van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten. 

Nutri-Fit: een high premium hondenvoeding voor volwassen honden. Houdt de hond in topconditie.

M voor volwassen honden tussen de 10 en 30 kg.

- L voor honden tussen de 30 en 80 kg.

Age-Care: een high premium hondenvoeding. De op deze levensfase afgestemde hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond voortdurend fit en gezond blijft.

Voor meer informatie over de fokker hondenvoeders kunt u terecht bij de volgende site: Fokker

 


Versele-Laga 

Happy life

 

Versele Laga Happy Life hondenvoer is voordelige en toch complete, uitgebalanceerde, smakelijke voeding voor uw hond. Versele Laga Happy Life hondenvoer bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Versele Laga Happy Life hondenvoer is licht verteerbaar en is verkrijgbaar in de smaken: kip, lam of rund. Van junior tot adult in 3 of 15 kg. Opti life

Opti Life hondenvoer (voorheen Bento Kronen) onderscheidt zich door de smakelijke, hoogwaardige kwaliteit van haar hondenvoer. Deze zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte en de activiteit van uw hond. Opti Life hondenvoer bevat alleen dierlijke eiwitten. Verkrijgbaar in 2,5 en 12,5 kg voor puppy tot senior in de smaken kip, lam, zalm.Cavom

Cavom brengt en houdt uw hond in topconditie. Het bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Het bijvoeren van vitaminen is daarom niet nodig. Cavom bevat puur vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen.

 

Renske vers vlees en huismerk

Deze pure, verse ingrediënten worden vacuüm verpakt en daarna kort gestoomd in de verpakking. Op deze manier is de Renske Vers natuurlijk geconserveerd met behoud van de voedingsstoffen. Dit is een complete 100% natuurlijke hondenvoeding. Gemakkelijk in gebruik voor thuis, op vakantie of tijdens het reizen. Geen koelkast of diepvries nodig.

 

Hiernaast hebben we ook nog een huismerk hondenvoeding. Deze is zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. 

 


 

Kaart
Opbellen
E-mail