Knaagdiervoeders

Faunafood

Konijnen

  • Konijnenkorrel hobby: aanvullend onderhoudskorrel voor hobbykonijnen vanaf circa 6 weken. 
  • Konijnenkorrel sport: een volledig uitgebalanceerd aanvullend voeder voor konijnen van sportfokkers, waarin alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn verwerkt. 
  • Gemengd konijnenvoer: een mengeling bestaande uit konijnenkorrels, luzernekorrels, diverse granen, zonnepitten en johannesbrood voor alle soorten konijnen.
  • Konijnenknaagmix: is geschikt voor hamsters, ratten, cavia's, eekhoorntjes, muizen enz.

De bovengenoemde diervoeders zijn verkrijgbaar in 20kg, de konijnenkorrel hobby en gemengd konijnenvoer zijn bovendien ook verkrijgbaar in 10kg verpakkingen. Te voeren samen met een goede kwaliteit hooi.

Cavia 

Caviakorrel: Cavia's stellen geheel eigen eisen aan hun voeding, met name wat betreft het vitamine C gehalte. Kasper Faunafood caviakorrel bevat 2000 mg/kg vitamine C en dat is ruim voldoende om in de behoefte te voorzien. Naast korrel kan hooi, kan wortel en groenvoer worden verstrekt. Verkrijgbaar in 20kg verpakking.

 Bovenstaande artikelen zakken wij zelf om naar 10 KG zakken zodat het voor u makkelijker op te bergen is en zodat het niet over de datum raakt bij uw thuis!
Kaart
Opbellen
E-mail